måndag

Igår var de äntligen dags, ett års längtan var över. Efter grillning till middag i Bure drog jag o Emelie till stan för att se Snabba Cash 2. Såklart var mina förväntningar skyhöga och jag visste före filmen började att jag skulle bli besviken, men ändå är det en ‘måste-se’ film i mina ögon. Och nej, den var inte dålig!

Gled förbi Sjungande och var social med Z innan det var dags för natt-jobb. Nu är de passet gjort och jag är nu ledig till på onsdag då jag har förmiddag, jag längtar.

Vad jag ska göra av denna dag återstår att se. Insåg inatt att en hel dag hemma kanske inte vore helt fel, samtidigt som jag kan känna lite ångest inför att vara helt ensam så pass ‘lång’ tid.. Det betyder tankar och funderingar, grubbleri med allt vad de innebär. Och ärligt talat vet jag inte om jag är redo.

blogstats trackingpixel

En reaktion på “måndag

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>