friday, i’m inlove

Redan fredag, känns som de nyss var måndag. Har varit en rätt slö vecka, träningen har inte alls gått bra. Men man måste få ha såna veckor också, jag har ialla fall krigat på med ‘seven days challenge’ och det har faktiskt varit riktigt roligt.. Och motiverande för den delen!

Annars har jag inte gjort mycket annat än o jobbat, sovit (när ska jag bli pigg?!), suttit bänkad framför tvn nu när kvartsfinalen dragit igång, varit på Leos o firat finaste Thea som fyllde hela 5 år, hängt i Bure. Ja de är väl typ de, annars har jag bara varit hemma.. Har hamnat i nån konstig ‘period’ där jag ser romantiska komedier i sinne.. Vet inte vad de beror på. Haha. Men roligt är det ialla fall, och mysigt.
IMG_0371 IMG_0393
IMG_0426 IMG_0434

Och imorse, lagomt till frukosten och efter min härliga morgonpromenad fick jag ett efterlängtat sms. Min telefon hade äntligen landat på Telia, eller min och min. Verkstaden hade beslutat om att jag skulle få en ny, jag klagar intee!
IMG_0438

blogstats trackingpixel

En reaktion på “friday, i’m inlove

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>