veckan som varit

Jag börjar vara måttligt less på denna evigt ständiga tröttheten. Har kommit fram till att de ger ialla fall ingenting att gå runt o grubbla vad de beror på, skulle förmodligen bara göra saken värre. Men störande är de, så in i bomben.

IMG_0017 IMG_0025
Förra helgen hängde jag bland annat med Frida, vi skjutsade runt onyktert folk, åt på Max o bara mådde gott i bilen. Min kväll/natt avslutades med ett race mot Kvirre där kvinnan i fråga vann rätt överlägset, då mådde jag bra!

IMG_0050 IMG_0069
Lördag stod först o främst hockey på schemat. Lägenheten fylldes med diverse grabbar som var bakis sen dagen före och jag predikade om de nyktra härliga livet, men jag gissar på att inte ens i den stunden lyssnade dom med de örat. Senare for jag till hamn för film-mys med J o gänget, bra lördag!

IMG_0081 IMG_0083
Celcius måste vara Guds gåva, särskilt nu när de inte spelar nån roll hur mkt jag än sover.. Jag är ändå lika trött. Bild nr 2 är på min kära mamma, som blivit med så pass ny mobil att hon kan ha Instagram.. Sagt o gjort, nu ska allt fotas!

IMG_0085 IMG_0097
Åh, igår ringde Rickard och jag fick äntligen en pratstund med honom! Alla andra gånger då han ringt, sen han reste, så har jag verkligen inte haft möjlighet o svara, ångest x1000. Så att få höra hans röst o bli uppdaterad var helt fantastiskt, även om de är sjukt drygt o prata i telefon då de är ca 4 sekunders fördröjning.. Men de må då vara. Att dessutom få höra ‘Lena du är den jag saknar allra mest där hemma’ så brast de lite för mig. Jag är så tacksam för våran relation att det är galet, kommer så väl ihåg då vi gjorde slut och jag sa till honom ‘jag kommer aldrig kunna gå vidare från dig’ och han sa ‘jo, de kommer du.. de känns bara så just nu’ han hade rätt. Jag förlorade en pojkvän, men fick en bästa vän istället.
På kvällen försökte jag ladda upp för den sista jobb-natten, laddade hem de senaste Walking Dead avsnittet o hackade upp lite grönsaker som jag sköljde ner med lite dipp.

IMG_0104 IMG_0072
Kl 8 fick jag helg, åkte hem o somnade (surprise?!) och vaknade av att mamma plingade på dörren. Med sig hade hon lasagne som förmodligen kommer räcka hela helgen, mumma! Även vi hann med en liten välbehövlig pratstund innan hon åkte vidare, och jag släpade ner mig själv o tvätten till tvättstugan. Ett par maskiner senare är allt upphängt o torrt, good feeling!

blogstats trackingpixel

En reaktion på “veckan som varit

  1. Jag har alltid haft en känsla av att du och R haft en liknande relation som jag och Stevie hade, för vi gjorde ju också slut men fortsatte som bästaste bästa vänner och jag blir som rörd för det är inte alla som har sån tur att ha en sån människa i ens liv. Ta hand om den vänskapen! :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>