onsdag 22 maj

Okej, det gick inte så fort hem imorse då jag fick en viss silverfärgad Volvo bakom mig.. Även kallad civilpolisen. Till slut fick jag ialla fall träffa charmtrollet och trots att vi båda försökte intala oss att vi inte var trötta, så somnade vi såklart en stund. Vaknade, våldgästade tvättstugan, ett avbrott för lunch på Subway efter att jag insett att jag bokstavligt talat kastat pengar omkring mig. Likamed jag kastat sedlar i soporna, hade de inte varit för att jag snört ner sammanlagt typ 5 påsar hade jag förmodligen hoppat ner o letat fram de men det kändes som o hitta en nål i en höstack.

Mer tvätt o städ, likamed förberedelser inför Rickards hemkomst imorgon. Tänk att tre månader kan gå så snabbt men samtidigt så långsamt? Ska ialla fall bli grymt härligt o få hem han igen. Drog till Ursviken för o hooka upp med Zandra o Erki, efter mkt prat om ingenting bestämde vi oss för att dra till Bergsbyn o äta. Åka kebab-rääcer för att få käka kebab, kan väl inte bli mer rätt? Gott var de ialla fall. Som fan.
IMG_0936 IMG_0941

Det gäller att passa på o njuta. Jag o Zandra har nämligen bestämt oss för att i början av Juni ska vi köra en detox i 2 veckor, rensa kroppen på alla skit o gifter man stoppat i sig. Två veckor utan att röka, dricka Cola osv osv. är kanske precis vad jag behöver, men just nu känns det som jag tagit mig vatten över huvudet.. Hur fan ska jag klara det? Måste typ passa på o frossa i sinne nu medans jag får, bara för att. Fy vad dåligt jag kommer må, har hört att vissa ligger i spyr de första dagarna.. Nae huvva. Nu ska jag läsa på mer om detox o räkna ner timmarna tills denna jobbnatt är över o jag får åka till min hjärtevän igen. Fjärilar i magen delux. Jag gillar det.

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>