Tillsammans kan vi gå mot rött

Måndag var jag som vanligt smått döende av trötthet, tog oss ändå i kragen o plockade upp Zandra för en sväng mot stan. Inte ens shopping av skor piggade upp mig, istället köpte vi 2 kg godis.. Kramade Z hejdå och åkte hem. Mojmoj kom på besök o vi åt go-middag innan jag rullade mot natt-jobb.

Tisdag blev en märkbart bra dag då jag till slut fick tummen ur o började med pollen-medicin, o jag ber till gudarna att de inte är psykiskt men än så länge hjälper det! Stekte i värmen och lite spontant åkte klipp maskinen fram o Linus fick kortare hår. Kvällen spenderades med skräckfilm som både jag o L somnade till, den kan inte ha varit så bra med andra ord? Innan vi spenderade sista natten denna vecka på varsitt håll <3

Onsdag betydde ledigdag! Lite powernap efter jobbet, sen åkte vi till stan då möte o lite ärenden väntade.. Hade beslutsångest på Lindex i hundra år, varför är de SÅ kul o SÅ gulligt med barnkläder?! Challe joinade oss, lunch inhandlades som vi smaskade på vid älven. Åkte sen till Bure o umgicks med tjejerna lite, och sen spenderade vi kvällen med gott samvete framför jordgubbar o en film. Braig onsdag!

Och idag, uppe före tuppen efter lite timmars sömn.. Och när jag väl sovit så har de varit oroligt. Hatar att vända tillbaka dygnet. Jobb 6:45-16 och jag ser äntligen ett slut på denna mastiga arbetsvecka..

20130530-071448.jpg

20130530-071524.jpg

20130530-071531.jpg

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>