lördag

Lugnt o stilla är det här ute, minst sagt. Jag klagar inte, ibland behöver man få komma bort och inte göra nåt speciellt.. De finns just o pass täckning på telefonen och närmsta affär ligger över 3 mil härifrån. Skönt. Men lite längtar jag hem.

Igår infann sig huvudvärken o inte långt därefter kom mullret, åskan och regnet. Rätt mysigt ändå. Och när vi inte kunde röka på bron så satte vi oss i garaget, med Polly på golvet och Ronny & Ragge ur högtalarna. Plötsligt får jag ett sms av Uffe där de stod att han o mamma var påväg ut på krogen, kunde inte låta bli o skratta lite. Och långt före dom var hemma så hade Lena slocknat, snacka om ombytta roller. Men de är dom värd!

Och idag har vi inte gjort så mkt mer nämnvärt än att vara ute på en upptäcktsfärd, minst sagt. Om man säger såhär, där de är som mest omöjligt att ta sig fram med bil ute i skogen.. DÄR var vi! Men som sagt, Linus behövde bli lite rastad så jag följde glatt med :) Hamburgare till middag och nu sitter de tre bröderna och lanar xbox medans jag ligger i sängen o är sugen på TYP allt i världen.. Jordgubbar, chips, godis, glass.. You name it! Men hörde rykten om att en blåbärspaj ska bakas lite senare, får hoppas de dämpar suget på allt de där :)

IMG_1102 IMG_1105 IMG_1109 IMG_1112

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>