‘för att varje gång jag är med dig, så blir jag varm.. de bara e så’

Inatt spenderar jag första natten på jobbet, på nästan två veckor. Känns konstigt, ovant. Klockan har slagit över till fredag och om 8 timmar har jag gjort helg, skön känsla. Som vanligt är jag trött o sliten, eller åtminstone känner jag mig så.. Samtidigt ovanligt pigg, förmodligen för jag fått jobba dagtid senaste tiden o sova på nätterna. Jag känner mig lyckligast i världen tack vare L, min fina prins.. Samtidigt otroligt ledsen och arg, pga att en viss person valde att dyka upp i mitt liv igen.. För att lika fort försvinna igen. Varför tillåts man att såna människor får påverka en efter mängder av svek? Förmodligen för att personen i fråga har betydelse för en, man vill tro gott och på en förändring.

Hittills har veckan inte bjudit på så mycket mer än jobb och mys med L. Men jag klagar inte, långt ifrån. Nån gång kanske man kommer ifrån känslan att ‘allt är inte som jag skulle vilja att de var’, kanske inte. Men nånstans får de positiva väga upp de som är negativt, och i mitt fall gör det de. Men som med allt annat finns de upp o nedgångar, berg o dalar.. Idag var en liten nedgång. Tur att jag har mamma och Linus, evigt tacksam.

IMG_1121 IMG_1135 Namnlös IMG_1123 IMG_1128

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>