ännu en helg som är förbi

IMG_1135 IMG_1182 IMG_1158 IMG_1163 IMG_1168 IMG_1179 IMG_1190 IMG_1196

Fredag tog jag min lilla väska och testade på sambo-livet med my love, på destination Sjungande Dalen. Hann just o pass komma innanför dörren innan det var dags att bege sig (eller de kändes så iaf), mot Drängsmark där jag förmodligen var den mest osociala genom tiderna då min ‘vän’ smärta gjorde en dundrande entre. En ny kompis fick jag ialla fall, i form av en liten liten kattunge vid namn Svante. Kvällen avslutades på ett standard och inte så förvånande sätt, på stans gator i form av att hänga på Krysset, pressa V8:an lite, träffa bekanta ansikten osv.
Lördag innebar sovmorgon, frunch för mig och bakismat för Linus på Subway. Spenderade sen halva eftermiddagen på att försöka sminka mig, när tar all denna jävla pollen slut? Jag håller på att bli galen. Sladdade till Ica Maxi för att storhandla, vilket gick sådär. Och under kvällen var vi bara hemma, rådde om varandra o myste.
Söndag betydde sovmorgon även denna dag för mig, vore de inte för L skulle jag nog ligga kvar i sängen hela dagen. Jag är med andra ord sömntutan i vårat förhållande. Parkerade mig själv o filten i soffan tills Challe kom förbi och vi intog balkongen i perfekt timing när de slutat regna o åska. Shopping på Kvantum, äta god middag, ännu godare efterrätt (jordgubbar!) och de bästa sällskapet i världen fick förgylla min kväll innan jag åkte till jobbet. Natt 1/4, here I come!

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>